Electronic Travel Authorization (eTA), to Australia
callUs
language-nl

Vereiste documenten.

Het Eta-visum is geldig voor een periode van 12 maanden of tot het einde van de geldigheid van het paspoort indien dit eerder is. Tijdens deze 12 maanden kunt u de grens met Australië op elk moment oversteken. De maximale duur van een bezoek mag niet meer dan drie maanden zijn. Er mag geen onderwijs gevolgd worden voor langer dan 3 maanden. U mag niet werken tijdens uw verblijf. U mag geen tuberculose hebben. U mag geen strafblad hebben (een veroordeling voor 12 maanden langer).