Electronic Travel Authorization (eTA), to Australia
callUs
language-nl

Vraag een visum aan in drie eenvoudige stappen

Wij zijn een bureau niet verbonden aan de overheid. Wij helpen verschillende rechtspersonen bij het verkrijgen van een electronisch visum.

1
On-line aanvraag
2
Betaal on-line
3
Controleer uw mailbox
Voer de paspoortgegevens in bij de visumaanvraag
Betaal met een bankpas of creditcard
Als uw betaling wordt bevestigd, zullen wij u een e-mail sturen met de bevestiging van uw electronisch visum

eTA Australia- Visa for Australia

WIE HEEFT DE ETA AUSTRALIË NODIG?

Personen die naar Australië willen reizen voor toerisme of zaken moet in bezit zijn van een paspoort met een geldigheid van niet minder dan zes maanden en een electronisch visum voor Australië. Om de consulaire kosten te betalen is het voldoende om een creditcard of internetbankieren te hebben. Australië ETA is de afkorting voor Electronic Travel Authorization en betekent een visum zoals volgens het emigratiereglement van 27 oktober 2008. De afdeling visum van de Australische immigratiedienst zag als één van de eersten in de wereld de kans om de grensprocedures te verbeteren, wat resulteerde in ETA Australië, met andere woorden het Australië-visum. Door de wijziging van het reglement als gevolg van de technologische ontwikkeling van internetveiligheid is het niet meer nodig om in persoon te verschijnen bij een regionaal kantoor van de Australische ambassade en om de hoge consulaire kosten te maken. De bepaling over de electronische documenten visa Australië, de ETA Australië heeft revolutionaire gevolgen voor het reizen op het Australische continent. Dit platform biedt u de mogelijkheid deze niet alleen toe te passen voor een electronische reisvergunning ETA Australië, maar biedt ook extra hulp voor het hele aanvraagproces van de Australië-visum. Onze service is speciaal ontworpen voor mensen die naar Australië reizen. Deze personen zijn verplicht de electronische ETA Australië te hebben. Alleen de door de Australische regering erkende veilige landen hebben het voorrecht deze te bezitten, zodat het Australië-visum in uw bezit kan zijn binnen slechts een paar uur zonder uw huis te verlaten! Indien u niet beschikt over een paspoort van de Republiek Polen controleer dan of u recht heeft op de aanvraag van een ETA-Australië. Deze informatie wordt gegeven op de volgende pagina: https://etaaustraliaonline.com/nl/brauchen-sie-eta

WAT DIENT U TE WETEN OVER ETA-AUSTRALIË?

Als u van plan bent om Australië te bezoeken voor een periode niet langer dan 3 maanden is het enige wat je moet hebben een geldig paspoort en e-mailadres. Heb je deze twee dingen? Dat is geweldig! Leun achterover en neem vijf minuten om het formulier in te vullen voor het ETA-visum (Electronic Travel Authorization) naar Australië dat beschikbaar is op de volgende pagina https://etaaustraliaonline.com/nl/eine-eta-beantragen

ETA (uit het Engels: Electronic Travel Authorization, ofwel - Electronische reisvergunning) is een soort visum dat niet, zoals een gewone visum, in je paspoort geplakt wordt en ook niet een bezoek aan de ambassade of het consulaat van Australië vereist en waarvoor dus niet de formulieren ingevuld hoeven te worden die tientallen paginas kunnen tellen. Het enige wat u moet hebben, is een computer met toegang tot internet. Wanneer u het eta-visum per e-mail ontvangt, hoeft de vliegveldmedewerker tijdens het boarden alleen uw paspoort te scannen en bevestigt electronisch de ETA-visum voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Bij het aanvragen van een ETA Australië-visum dient u in de eerste plaats uw reisdoel aan te geven, toerisme (incl. doorreis) of zakelijk. Onder toeristische doeleinden wordt verstaan: vakantie, bezichtingen, familie- of vriendenbezoek. Zakelijke activiteiten zijn onder andere conferenties, zakelijke bijeenkomsten, studiereizen en soortgelijke activiteiten die niet direct verband houden met werk in loondienst. Een ETA Australië is geldig voor een jaar - u kunt meerdere malen reizen, mits een enkele reis niet langer duurt dan drie maanden.

AAN WELKE VOORWAARDEN MOET U VOLDOEN OM EEN ETA AUSTRALIË TE KRIJGEN?

Alleen aan vier voorwaarden moet voldaan worden: je moet een paspoort hebben dat ten minste nog 6 maanden geldig is, een e-mailadres, geen tuberculose hebben en tijdens het verblijf in Australië geen strafblad hebben en geen veroordeling van (gezamenlijk) 12 jaar of langer, dit geldt ook voor voorwaardelijke straffen. U moet ook weten dat, met een ETA-visum geen cursussen of opleidingen langer dan drie maanden gevolgd mogen worden en om in Australië in loondienst te treden. Een uitzondering vormt vrijwilligerswerk (met een goedkeuring van het Department of Immigration and Border Protection Australië).

This site is not affiliated with any government body. We manage the entire application process on your behalf, assisting you to navigate through the complicated requirements. Fees will vary in relation to destination and the complexity of your application. Our service fees may be additional and separate to any government/consular fees due to the relevant embassy. If you don't want to use our service you can file an application for e-visa through the official government website