ELECTRONIC TRAVEL AUTHORIZATION (eTA), TO Australia
callUs

Tarvittavat asiakirjat

E-viisumi on voimassa 12 kuukautta tai passin päättymiseen asti, jos se tapahtuu ensin. Näiden kuukausien aikana saa ylittää Australian raja milloin tahansa, oleskelun pituus voi olla enintään kolme kuukautta kerrallaan. Ei saa opiskella yli kolme kuukautta. Ei saa työskennellä oleskelun aikana. Ei voi olla sairastavaa tuberkuloosia. Ei saa olla hänellä rikosrekisteriä (tuomio 12 kuukaudeksi tai kauemmaksi).