1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Opnieuw Indienen Bevestigen

Australië is echt een geweldig land om op vakantie te gaan. Het landschap is zeer divers en er is echt genoeg te zien. Het is alleen wel zo dat het niet zo heel eenvoudig is om zomaar een visum aan te vragen.

Dit duurt vaak heel lang en je bent toch altijd weer lang bezig met het aanvragen, dit kan aardig wat stress opleveren. Hier is dan ook een oplossing voor, dit is het nemen van een ETA voor de reis.

Inhalt:

  1. Voor wie is een visum ETA?
  2. Voordelen van een ETA voor Australië

ETA is een afkorting die staat voor Electronic Travel Authority, eigenlijk is het niets anders dan een elektronisch visum.

Er zitten verschillende voordelen aan het nemen van zo’n visum, daar gaan we in dit artikel eens naar kijken. Ooit al een gehad? Dan moet je deze wel opnieuw aanvragen, vergeet niet om opnieuw indienen te bevestigen!

Australian Visa

Voor wie is een visum ETA?

De ETA is geschikt voor personen die tijdelijk naar Australië willen reizen voor vakantie of beperkte zakelijke doeleinden. Dit zijn dus vrijwel alle soorten reizigers, een vakantie is nu meestal niet voor een lange termijn.

Zo heb je onder deze soort weer twee andere soorten.

Het toeristen visum is echt geschikt voor de mensen die alleen op een vakantie gaan, dit visum is meestal al snel 1 jaar lang geldig. Het is wel zo dat er per reis een maximum zit aan een verblijf van drie maanden.

Als u dit nog eens keer wilt moet u opnieuw indienen bevestigen.

Opnieuw Indienen Bevestigen

Naast het visum voor de toeristen is er ook nog een zakelijke ETA. De ETA voor kort zakelijk verkeer geldt alleen voor beperkte zakelijke doelen, denk dus aan een bezoek aan een bedrijf of iets dergelijks.

Een zakelijke ETA kan worden gebruikt voor meerdere zakelijke reizen en is 1 jaar geldig Per keer mag je weer niet langer dan drie maanden in Australië verblijven.

Deze richtlijnen zijn er dus om te zorgen voor een soort discrepantie tussen een tijdelijk verblijf en een permanent verblijf. Als je dus in die periode al vaak hebt gereisd, of als je een ETA hebt gehad die nu verlopen is dan moet je deze opnieuw indienen om te bevestigen. Op die manier zal je wel weer je ETA kunnen gebruiken.

Voordelen van een ETA voor Australië

Er zitten diverse voordelen aan het nemen van een ETA voor Australië. Het eerste voordeel is dus gewoon dat je veel meer tijd en moeite zal besparen. Als je handmatig ergens een visum aan gaat vragen dan zit je weer te kijken met allerlei afspraken waar je heen zal moeten gaan.

Door de ETA wordt al deze moeite voor je uit handen genomen, het aanvragen van een ETA gaat namelijk veel sneller dan bij een normaal visum. In de meeste gevallen hoef je alleen maar een paar gegevens in te vullen, vervolgens wordt de ETA gewoon opgestuurd en heb je hem dezelfde dag nog binnen.

Dit kan dus aanzienlijk wat tijd besparen, al helemaal als je voor meerdere mensen een visum aan zou moeten vragen!

Australian Visa

Er zitten nog meer voordelen aan het nemen van een ETA. Zo is het vaak toch net even iets goedkoper dan dat standaard visum, wanneer je met heel het gezin op vakantie gaat zal dit zorgen voor aanzienlijk veel bespaarde kosten.

Daarnaast is het zo dat je vaak veel extra’s zal krijgen bij deze soort visumaanvraag. Zo is het vaak zo dat er een controle zal komen bij het invullen, op deze manier weet je in ieder geval zeker dat je niet verkeerde gegevens in zal vullen.

Dit kan toch wel zorgen voor het voorkomen van vrij grote fouten. Kies dus gewoon voor net even iets meer gemak bij het aanvragen van een ETA.

Wil je jouw ETA verversen voor een volgende reis? Klik dan snel op ‘opnieuw indienen bevestigen’, binnen no time heb je jouw nieuwe ETA voor Australië klaar staan om gebruikt te worden voor de vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *